dissabte, 16 de gener de 2010

Ratt Out Of The Cellar

1. Wanted Man
2. You're In Trouble
3. Round And Round
4. In Your Direction
5. She Wants Money
6. Lack Of Communication
7. Back For More
8. The Morning After
9. I'm Insane
10. Scene Of The Crime


1 comentari:

Nastyroker ha dit...

Aquest disco es la CANYA!! i les postres del album amb 'Scene Of The Crime ' es superior!!!